Ringtones gratis downloaden.

Hulp bij het creëren van ringtones en het installeren van een beltoon op uw telefoon.

Hoe kunt u een muziek van een website bijknippen?

1. Open een webpagina, bijvoorbeeld http://ringogonl.org/tone/La_Tortura-8949/ en druk op een knop "Downloaden"


2. Op de volgende webpagina kunt u rechtstreeks de eerste 30 seconden van een muziekbestand downloaden door op het knopje "Ringtone maken" te drukken of een andere fragment van het muziekbestand dat u leuk vindt uit te snijden.
Druk daarvoor op "Kies een ander fragment van een muziekbestand".De groene schuifknopjes verschenen. Door deze met een computermuis of een vinger te verplaatsen (als u de ringtone vanuit uw telefoon of tablet maakt) kunt u een gewenst fragment van het liedje uitkiezen waarvan u een ringtone wilt maken.
Zodra het fragment is uitgekozen druk gewoon op het knopje "Ringtone maken".3. Om een klare ringtone in een mp3 formaat te downloaden druk maar op het knop: "Downloaden".
Om een ringtone in het m4r formaat voor uw iPhone te downloaden druk op het knop: "Voor iPhone downloaden".Ook kunt u een ringtone op uw Android telefoon met behulp van QR code handig downloaden.
U kunt QR code lezen door willekeurige QR scanner op uw telefoon te installeren, bijvoorbeeld https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client

Hoe kunt u uw muziek bijknippen?

1. Open een pagina http://ringogonl.org/create/ en druk op een knop "Upload liedje".2. Selecteer een muziekbestand op uw toestel en druk "Openen".
Muziekbestand moet in mp3 formaat zijn en de grootte van het bestand niet meer dan 20 mb mag zijn.

3. Nadat uw muziekbestand is al geinstalleerd kunt u rechtstreeks de eerste 30 seconden van het muziekbestand op uw iPhone downloaden door op het knopje "Mp3 ringtone downloaden" of "M4r downloaden" te drukken.
Om een fragment van muziekbestand die u leuk vindt uit te snijden druk dan maar op het knopje "Selecteer een ander fragment van een muziekbestand". Nadat u op dit knopje heeft gedrukt komen de groene schuifregelaars te voorschijn.
Vervolgens selecteer een gewenste muziekfragment en druk op het knop "Mp3 ringtone downloaden" of "M4r downloaden" om een beltoon voor uw iPhone te downloaden.

Hoe kunt u een ringtone op uw iPhone downloaden?

Om een ringtone op uw iPhone te kunnen downloaden heeft u een programma iTunes nodig. Als u nog geen iTunes programma heeft geinstalleerd download het van Apple website.
1. Klik om iTunes te openen

2. In het menu "Bestand" die zich bovenop bevindt selecteer "Bestand aan mediathek toevoegen".

3. U kunt ook de ringtone met iTunes computermuis slepen.

In het verschenen venster selecteer een ringtone die u heeft aangemaakt.

4. Een toegevoegde bestand moet in een sectie "Geluiden" (of "Ringtones") terechtkomen.

5. Sluit uw iPhone aan de computer.

6. Selecteer tabblad "Geluiden" en synchroniseer het.

How kunt u een beltoon op uw iPhone wijzigen?

1. Selecteer "Instellingen"

2. Selecteer het tabblad "Geluiden"

3. Selecteer "Ringtone"

4. Een nieuwe versie van ringtone selecteren.

Muziek nieuws

Aanraden om te luisteren